CULTIVAR EN CASA: 5 VENTAJAS DEL HUERTO URBANO

Publicado por: Citysens

Usa hierbas aromáticas en la cocina, ¡cultivadas por ti! En cualquier rincón puedes crear un huerto urbano. 

.

Gaudeix de plantes fresques tots els dies de l'any

.

Els que vivim en ciutats ens sembla impossible pensar que els vegetals i les herbes aromàtiques com l'alfàbrega de les nostres pastes o la menta dels nostres mojitos poden venir d'un lloc diferent al supermercat o la fruiteria del nostre barri.

La realitat és que tenir plantes com la menta o l'alfàbrega a la nostra cuina és més fàcil del que pensem. Aquí van 5 avantatges de tenir un hort urbà a casa:

1.-Els horts urbans són una alternativa ideal per evitar pesticides en els vegetals i plantes aromàtiques.

2.-Començar un hort urbà a casa és un projecte ideal per invertir en el teu temps lliure. Preparar una amanida amb els vegetals que tu has plantat i cuidat és una recompensa preciosa a l'abast de tots.

.

HORT URBÀ CITYSENS

.

3.- Si tens niños en casa, tenir un hort urbà els apropa a la naturalesa i els familiaritza amb el procés de creixement dels vegetals que formen part dels seus aliments..

4.-Quan cultives plantes aromàtiques com el cibulet o coriandre, tens l'avantatge de tenir aquests ingredients frescos. El gust és totalment diferent, només cal provar-ho per adonar-se'n.

5.-Hi ha diferents dissenys de jardineres i suports per a plantes que poden adaptar al teu espai, molts d'ells a més, decoren amb elegància i estil la teva cuina o saló fent d'una jardinera decorativa un element útil.

Així, independentment de si vius a Barcelona, Roma, París o Madrid, avui dia és molt fàcil tenir menta per a aquest mojito a l'abast de la mà amb un hort urbà..

.

CATÀLEG HORTS CITYSENS

.

.

huerto urbano en casa

.

Si t'ha agradat aquesta publicació pots subscriure’t just aquí baix a la Newsletter per rebre al teu email els últims posts i així estar al dia de les novetats de Citysens.

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deja tu comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre